Shaw Contract Group

Shaw Industries, Berkshire Hathaway Inc. met meer dan 23.000 werknemers en een jaarlijkse omzet van $4,5 miljard, 
is s ’werelds grootste tapijtfabrikant.
 
Het is Shaw’s missie om de mooiste en duurzaamste tapijten te produceren, en gelooft dat de constante investering in zowel uitbreidingen en duurzame investeringen, de sleutel is naar de toekomst. 

Innovatie in zowel Design en Duurzaamheid staan voorop.
Vanaf het begin beschikt Shaw over de onderscheidende strategie van volledige verticale integratie van het gehele productie proces. Hierdoor worden alle bedrijfs- en productie processen optimaal beheerd en constant verbeterd.

Door deze volledige verticale integratie beheert Shaw zelf de gewenste innovaties en aan te brengen verbeteringen.

Shaw produceert bijvoorbeeld het eigen Eco Solution Q nylon, Cradle to Cradle Silver gecertificeerd sinds 2007. Als tapijtfabrikant begrijpt Shaw als geen ander de gewenste en benodigde eigenschappen van goede garens.

Via een onderzoek door Floor Focus onder Facility managers,  is gebleken dat de collectie van Shaw Contract Group op nummer # 1  is uitgeroepen als beste ervaring op het gebied van : service, kwaliteit, ontwerp, gebruik en waarde.

De tapijttegels van Shaw Contract Group worden geleverd met levenslange fabrieksgarantie en zijn Cradle to Cradle Silver gecertificeerd. Na gebruik kunnen de tapijttegels terug genomen worden om volledig gerecycled te worden. Oneindig en zonder kwaliteitsverlies.


© Copyright 2012-2021 P&R Trading (+31) 06 53536961Privacy statement   | Sitemap   |   Ontwikkeld door SatDesign
3