•  

Shaw Contract Group

De mensen achter Shaw Contract Group geloven dat design de schakel is tussen hun bedrijf en de wereld.

"Design wordt vanuit alle hoeken benaderd en is nauw verweven met onze kijk op tapijt. Van het ontwerp op de tekentafel tot de productie en uiteindelijk het leggen: design is het antwoord. In alles wat we doen en in al onze tapijtsoorten komt design telkens weer terug. Shaw Contract Group, een dochteronderneming van Shaw Industries, maakt gebruik van de middelen en expertise op gebied van vloermateriaal van het moederbedrijf."

Marktleider
Shaw Contract Group wordt door publicaties voor de commerciële industrie gezien als het toonaangevende merk voor tapijten. Het Amerikaanse woontijdschrift Contract Magazine heeft Shaw uitgeroepen tot het beste merk voor kamerbrede tapijten en het op een na beste merk voor tapijttegels. In een enquête van 2008 onder ontwerpers van het vaktijdschrift Floor Focus werd Shaw genoemd als het beste merk op het gebied van design. De productlanceringen van Shaw Contract Group hebben zeven opeenvolgende jaren verschillende Best of NeoCon Awards gewonnen.

Specialisatie
"Begrip van de wereld waarvoor je produceert is essentieel. Onze designteams werken samen in studio's die gericht zijn op individuele marktsectoren en bieden u producten die zijn afgestemd op de ruimte en het gebruik. Wij ontwerpen specifieke oplossingen voor de gezondheidszorg, het onderwijs, de overheid, de detailhandel, kantoren, professionele diensten en markten voor renovatie van huurpanden. Verkoopvertegenwoordigers van Shaw beschikken wereldwijd over speciale kennis en ervaring in elk segment. Profiteer van hun expertise en maak gezamenlijk de beste keuze voor uw vloer."

Milieu
"De manier waarop we de producten ontwerpen, maken en gebruiken heeft een meetbaar effect op alles.

Dankzij duurzame materialen zoals de EcoWorx® tapijtrug en het Eco Solution Q® nylon kunnen wij prachtige tapijten maken die telkens opnieuw gerecycled kunnen worden tot nieuwe prachtige tapijten. Ons engagement om milieuvriendelijke oplossingen te leveren is bekroond met de Presidential Green Chemistry Award van het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA). De tapijten van Shaw Contract Group helpen u bij het ontwerp en de inrichting van milieuvriendelijke ruimten."

P&R Trading is authorized exclusive SP in Nederland van Shaw Contract Group.


<< Terug naar home

© Copyright 2012-2021 P&R Trading (+31) 06 53536961Privacy statement   | Sitemap   |   Ontwikkeld door SatDesign
3